Přejít na obsah
od vinarumcz » 29 bře 2020, 19:04
od Wimpi » 26 bře 2020, 21:55
od neubig » 24 bře 2020, 08:46
od Wimpi » 10 bře 2020, 21:11
od neubig » 06 bře 2020, 23:06
od Wimpi » 06 bře 2020, 21:30
od neubig » 06 bře 2020, 15:47
od Wimpi » 18 úno 2020, 16:45
od sapmok » 18 úno 2020, 13:22
od Bred_ik » 18 úno 2020, 12:44
od Wimpi » 18 úno 2020, 10:34
od sapmok » 17 úno 2020, 22:41
od Wimpi » 17 úno 2020, 21:48
od sapmok » 17 úno 2020, 20:28
Wimpi píše: ↑17 úno 2020, 19:51. . . Můj hlavní problém, kterým se nyní intenzivně zabývám a snažím se najít vhodné řešení, je řízené kvašení a zastavení kvašení na optimálním poměru zbytkových cukrů a alkoholu. Letos se mi dokonce, nechtíc, podařilo z předloňského vína vyrobit celkem slušný polosuchý sekt! Prostě se mi to sekudárně rozběhlo v lahvích. A to jsem to prosím před tím vyfiltroval na 0,25 μm.
od Wimpi » 17 úno 2020, 19:51
od sapmok » 14 úno 2020, 22:02
od Bred_ik » 14 úno 2020, 20:08
od sapmok » 14 úno 2020, 13:38
od Bred_ik » 14 úno 2020, 10:46
od sapmok » 04 úno 2020, 23:21
Nahoru