Identifikace odrůdy révy

Určování chorob, výměna odrůd, dovoz, odvoz ...
Rony
Aktivní člen
Kraj: Zahorie -Juhozapadne Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikace odrůdy révy

Příspěvek od Rony »

vader píše: 27 srp 2025, 21:09 K tomu ci to je Arni : Vyzera ze asi aj ano ,aj ked musim povedat ze "moj" arni nema take vykrajovane listy ani nahodou,,,Alexa Voronjuk ano ale Arni vobec,,,,bobulami ale vyzera na Arniho....

ked so pozrel strapec, tak tiez mi napadolo ze najskor Arni, ale ked pozeram tie special listy, tak vravim, ze take som asi v zivote este nevidel, pripomina mi to najviac divoky 5-cipy pavinic - ten nie je na jedenie, je to okrasna tahava liana.

Svetlana, Alexa, Rafinad, Slava Ukrajine Visneveckij (SUV), Skazka, Darja, Beloje Čudo, Aladdin, Anita, Landyš, Einset Seedless, Swenson Red, Chrust, Faraon, Ivanka, Vostorg, Vostorg Idealnyj, Super Extra, Supaga, Kreščenskij, Lanselot, Julian, Moldova, Saturn, Galachad, Garold, Lora, Eszter, Polloskei Muskotaly, Belyj Kokl, Sejanec Prodjusera, Vostorg novy cerveny, Čarli, Nadežda Azos, Slava Ukrajine Bacinskij SUB, Denal, Glaša, Ruslan, Prezent, Ataman, Moskovskij Cernyj, Veronika, Sfinx, Alexejevic, Nero
drobnoplode odolne: Bianka, Solaris, Briana, Othello
este neplodilo: Sommerset seedles, Jutal, Arni, Zolotce, Glenora, Tajna Monacha, Adler, Valjok, Everest, A-1704, Himrod, Lord, Jessenia, Venus, Jupiter, Geliodor, Cimus, Souvignier Gris
Rony
Aktivní člen
Kraj: Zahorie -Juhozapadne Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: Identifikace odrůdy révy

Příspěvek od Rony »

Licap píše: 26 zář 2024, 19:20 459921980_1669550470562219_7137251725077889369_n.jpg
 Ahoj. Jmenuji se Vasile, jsem Rumun a rád bych vás požádal o určení odrůdy révy. 
Koupil jsem ji jako - Arni, ale mám velké pochybnosti.

Tiez mi to najviac pripomina Julian, ktory je cca rovnaky ako Trojka Krajnova.

Svetlana, Alexa, Rafinad, Slava Ukrajine Visneveckij (SUV), Skazka, Darja, Beloje Čudo, Aladdin, Anita, Landyš, Einset Seedless, Swenson Red, Chrust, Faraon, Ivanka, Vostorg, Vostorg Idealnyj, Super Extra, Supaga, Kreščenskij, Lanselot, Julian, Moldova, Saturn, Galachad, Garold, Lora, Eszter, Polloskei Muskotaly, Belyj Kokl, Sejanec Prodjusera, Vostorg novy cerveny, Čarli, Nadežda Azos, Slava Ukrajine Bacinskij SUB, Denal, Glaša, Ruslan, Prezent, Ataman, Moskovskij Cernyj, Veronika, Sfinx, Alexejevic, Nero
drobnoplode odolne: Bianka, Solaris, Briana, Othello
este neplodilo: Sommerset seedles, Jutal, Arni, Zolotce, Glenora, Tajna Monacha, Adler, Valjok, Everest, A-1704, Himrod, Lord, Jessenia, Venus, Jupiter, Geliodor, Cimus, Souvignier Gris
Odpovědět

Zpět na „Pomáháme si“