Psaní příspěvků bez přihlášení

Diskuse o tomto fóru, ankety atd.
Odpovědět
Dzordzik
Administrátor fóra
Kraj: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Psaní příspěvků bez přihlášení

Příspěvek od Dzordzik »

Drazí kolegové a kolegyňky. Přesto že jsme se před lety, když toto fórum vznikalo, s Mevikem a Bred_ikem rozhodli umožnit psaní příspěvků i neregistrovaným návštěníkům našeho fóra, jsem bohužel nucet tuto možnost natrvalo vypnout. V posledních 2 měsících se naše fórum stalo cílem útoků a to jak cíleným na vyřazení tohoto fóra z provozu, tak cíleným útokům SPAMu, tj. nevyžádaných příspěvků (sex, drogy, léky atd atd.). Pokoušel jsem se proti tomu 2 měsíce bojovat jak to šlo, ale dneska už bohužel jsou schopnosti (hlavně díky pokroku v umělé inteligenci) botů, kteří tento SPAM šíří tak vysoké, že jakékoli běžné způsoby už prostě nefungují.

Počínaje dnešním dnem je tedy tato možnost zakázána natrvalo a pokud chce kdokoli na naše fórum přispět dotazem či komentářem, musí si nejdříve na tomto fóru zřídit registraci, která podléhá schválení pro zabránění botům získat tady registraci a neomezeně tady řádit. Snažím se žádosti o registraci schvalovat co nejdříve, ale právě i kvůli kontrole o koho jde (boti se už naučili používat i emaily na Gmailu a jiných doménách a používají i uvěřitelně vypadající emaily, takže je čím dál těžší odhalovat kdo je bot/spammer a kdo je reálný uživatel.

Speciálně u uživatelů, kteří používají různé "kreativní" emaily se občas může stát, že registraci zamítnu proto, že příliš připomíná spammové účty. Pokud se něco takového stane reálnému uživateli, který by chtěl na fórum přispívat, poprosím o trpělivost a o napsání mi emailu, možnost mi zaslat email najdete pod odkazem Tým, úplně dole na naší stránce, s tím, že jde o reálného uživatele, jeho Nicku, který při registraci použil a prosbou o odblokování.

Věřím, že vás toto nutné opatření neznechutí a že bude uživatelů nadále přibývat. Nadále už nebylo v mých silách zabezpečit chod tohoto fóra bez toho, abych tuto možnost zakázal, žralo mi to každý den už tolik času, že jsem si to nemohl nadále dovolit tolerovat.

Díky za pochopení, Jirka

Zdounky (Kroměřížsko), prudký JZ svah 270 mnm, převážně písčitá půda, barvy: objednáno, ještě neplodí, plodí, zrušené

Odrůdy: 21-28, 4x Adler, Aladdin, Albina, Alexa, 2x Avatar, Baltimor, Bažena, Bekingem, Blizněc, 3x Bravissimo, Cezar, 3x Cimus, Čornyj sultán, Čornyj chrustal, Čornyj kristal, 3x Darja, Dolgoždannyj, 2x Dubljanskij, 3x Efiop, Elbrus, Emma, Everest, Faeton, Faraon, Galahad, Gerbera, 2x Gran Pri, Helena, 2x Ivanka, Jasja, 3x Jutal, Katalonia, Klaudio Kardinale, Korolevskij Muskat, Krasa Balok, Kreščenskij, Ladannyj 2, Land Cruiser, Livia, Ljubimyj, Luiza, Madonna, Monolit, Muskat Medovyj, Nachodka, Nezavisimost, Ovalnovišňovij, Pamjati Nebesnoj Sotni, 2x Polonez 50, Poslannik, Prima Ukrajiny, Rafinad, Rosa Ranaja, Rošfor, Rozmus, Senator Burdaka, Sirenevyj, 2x Skazka, Sjuzanna, Slava Ukrajine (Višněveckij), Solnyško, Šarlota, Šerlok, Tajna Monacha, Talisman, Tjulpan, Vitalina, Vostorg, Zolotce, Ararat, Artek, Bananas, Bohema, Ciravas Agraa, Dyňka, Džin, Geliodor, Halloween, Chrust, Klubničnyj, Liepajas Agraa, Nazarij, Něžnost, Ratatuj, Slava Ukrajině Bač., Valjok, Vanessa

Odpovědět

Zpět na „Funkce tohoto fóra“