Šarada UA - velmi raná, modrá, harmonická, semenná, odolnost 2, -24°C

Lubo
Aktivní člen
Kraj: Žilinský
Kontaktovat uživatele:

Re: Šarada UA - velmi raná, modrá, harmonická, semenná, odolnost 2, -24°C

Příspěvek od Lubo »

--- tak a teraz budem čakať tri týždne na cukor  ;-)
Šarada UA 22072024.jpg

Bytča - kotlina, záhrada-rovina -330 m.n.m,

Dzordzik
Administrátor fóra
Kraj: Zlínský kraj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzordzik »

Pěkná. Snad ti to vyjde.

Zdounky (Kroměřížsko), prudký JZ svah 270 mnm, převážně písčitá půda, barvy: objednáno, ještě neplodí, plodí, zrušené

Odrůdy: 21-28, 4x Adler, Aladdin, Albina, Alexa, 2x Avatar, Baltimor, Bažena, Bekingem, Blizněc, 3x Bravissimo, Cezar, 3x Cimus, Čornyj sultán, Čornyj chrustal, Čornyj kristal, 3x Darja, Dolgoždannyj, 2x Dubljanskij, 3x Efiop, Elbrus, Emma, Everest, Faeton, Faraon, Galahad, Gerbera, 2x Gran Pri, Helena, 2x Ivanka, Jasja, 3x Jutal, Katalonia, Klaudio Kardinale, Korolevskij Muskat, Krasa Balok, Kreščenskij, Ladannyj 2, Land Cruiser, Livia, Ljubimyj, Luiza, Madonna, Monolit, Muskat Medovyj, Nachodka, Nezavisimost, Ovalnovišňovij, Pamjati Nebesnoj Sotni, 2x Polonez 50, Poslannik, Prima Ukrajiny, Rafinad, Rosa Ranaja, Rošfor, Rozmus, Senator Burdaka, Sirenevyj, 2x Skazka, Sjuzanna, Slava Ukrajine (Višněveckij), Solnyško, Šarlota, Šerlok, Tajna Monacha, Talisman, Tjulpan, Vitalina, Vostorg, Zolotce, Ararat, Artek, Bananas, Bohema, Ciravas Agraa, Dyňka, Džin, Geliodor, Halloween, Chrust, Klubničnyj, Liepajas Agraa, Nazarij, Něžnost, Ratatuj, Slava Ukrajině Bač., Valjok, Vanessa

Bohous
Aktivní člen
Kraj: Středočeský
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bohous »

Mám letos signální úrodu ve dvou kořenáčích, v každém 2 střední hrozínky, bobule spíš menší. Ještě nejsou zcela vybarvené. Tak jsem zvědav na výsledek.

Severní hranice Prahy, rovina na kopci 300 mnm. Barvy: plodí, ještě neplodí, zrušeno

Odrůdy: Adler, Arni, Augustovskij, Cimus, Dubovskij Rozovij, Galahad, Garold, Geliodor, Gran Pri, Chrupka Bílá, Chrust, Jupiter, Katalonia, Lorus, Madlenka, Mladen, Muscat Blue, Nero, Picurka, Polo Muscat, Poslanník, Rebeka, Rošfor, Skazka, Světlana, Šaráda UA, Vanessa, Venus, Zolotce

Lubo
Aktivní člen
Kraj: Žilinský
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubo »

.... @ Jirko, ak neprídu silné dažde , tak určite cukor naberie, je zredukovabý na 10 malých strapčekov
.....@ Bohouš, bobule Šarady sa aj vyfarbené stále zväčšujú

Bytča - kotlina, záhrada-rovina -330 m.n.m,

matkoo
Aktivní člen
Kraj: Bratislava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matkoo »

Signálka Šarady veľmi príjemne prekvapila. 
Síce menšie bobule, ale skorá a veľmi chutná. Som rád, že ju mám a teším sa na ďalšie sezóny.
Martin

Bratislava - Vajnory, 130 mnm
2011: Vostorg
2021: Gordej, Ruslan, Elma, Pannónia Kincse, Souvenir, Arkadia, Aladdin, Galahad, Veles
2022: Zolotce, Rošfor, Beloje čudo, Cimus, Šarada UA, Skazka
2023: Anita
2024: Tajna monacha, Valjok
Zrusene: Izabella, Nero, Pamjati Dombkovskoj

Bohous
Aktivní člen
Kraj: Středočeský
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bohous »

Moje "kořenáčová" Šaráda, 3. rokem řízek, jako keř v kořenáči jsem ji mohl na jaře schovat před mrazem a tudíž zachránit. Má první signálku, na 2 výhonech jsem nechal 3 hrozínky (původně jsem myslel, že 2), dnes 12Brix, ale chuťově začíná být dobrá. Aby ne, když nic není!
Šaráda_UA_2318.jpg

Severní hranice Prahy, rovina na kopci 300 mnm. Barvy: plodí, ještě neplodí, zrušeno

Odrůdy: Adler, Arni, Augustovskij, Cimus, Dubovskij Rozovij, Galahad, Garold, Geliodor, Gran Pri, Chrupka Bílá, Chrust, Jupiter, Katalonia, Lorus, Madlenka, Mladen, Muscat Blue, Nero, Picurka, Polo Muscat, Poslanník, Rebeka, Rošfor, Skazka, Světlana, Šaráda UA, Vanessa, Venus, Zolotce

Odpovědět

Zpět na „Semenné“