--- tak a teraz budem čakať tri týždne na cukor
Šarada UA - velmi raná, modrá, harmonická, semenná, odolnost 2, -24°C
-
- Aktivní člen
- Kraj: Žilinský
- Kontaktovat uživatele:
Re: Šarada UA - velmi raná, modrá, harmonická, semenná, odolnost 2, -24°C
Bytča - kotlina, záhrada-rovina -330 m.n.m,
- Dzordzik
- Administrátor fóra
- Kraj: Zlínský kraj
- Kontaktovat uživatele:
Pěkná. Snad ti to vyjde.
Zdounky (Kroměřížsko), prudký JZ svah 270 mnm, převážně písčitá půda, barvy: objednáno, ještě neplodí, plodí, zrušené
Odrůdy: 21-28, 4x Adler, Aladdin, Albina, Alexa, 2x Avatar, Baltimor, Bažena, Bekingem, Blizněc, 3x Bravissimo, Cezar, 3x Cimus, Čornyj sultán, Čornyj chrustal, Čornyj kristal, 3x Darja, Dolgoždannyj, 2x Dubljanskij, 3x Efiop, Elbrus, Emma, Everest, Faeton, Faraon, Galahad, Gerbera, 2x Gran Pri, Helena, 2x Ivanka, Jasja, 3x Jutal, Katalonia, Klaudio Kardinale, Korolevskij Muskat, Krasa Balok, Kreščenskij, Ladannyj 2, Land Cruiser, Livia, Ljubimyj, Luiza, Madonna, Monolit, Muskat Medovyj, Nachodka, Nezavisimost, Ovalnovišňovij, Pamjati Nebesnoj Sotni, 2x Polonez 50, Poslannik, Prima Ukrajiny, Rafinad, Rosa Ranaja, Rošfor, Rozmus, Senator Burdaka, Sirenevyj, 2x Skazka, Sjuzanna, Slava Ukrajine (Višněveckij), Solnyško, Šarlota, Šerlok, Tajna Monacha, Talisman, Tjulpan, Vitalina, Vostorg, Zolotce, Ararat, Artek, Bananas, Bohema, Ciravas Agraa, Dyňka, Džin, Geliodor, Halloween, Chrust, Klubničnyj, Liepajas Agraa, Nazarij, Něžnost, Ratatuj, Slava Ukrajině Bač., Valjok, Vanessa
Odrůdy: 21-28, 4x Adler, Aladdin, Albina, Alexa, 2x Avatar, Baltimor, Bažena, Bekingem, Blizněc, 3x Bravissimo, Cezar, 3x Cimus, Čornyj sultán, Čornyj chrustal, Čornyj kristal, 3x Darja, Dolgoždannyj, 2x Dubljanskij, 3x Efiop, Elbrus, Emma, Everest, Faeton, Faraon, Galahad, Gerbera, 2x Gran Pri, Helena, 2x Ivanka, Jasja, 3x Jutal, Katalonia, Klaudio Kardinale, Korolevskij Muskat, Krasa Balok, Kreščenskij, Ladannyj 2, Land Cruiser, Livia, Ljubimyj, Luiza, Madonna, Monolit, Muskat Medovyj, Nachodka, Nezavisimost, Ovalnovišňovij, Pamjati Nebesnoj Sotni, 2x Polonez 50, Poslannik, Prima Ukrajiny, Rafinad, Rosa Ranaja, Rošfor, Rozmus, Senator Burdaka, Sirenevyj, 2x Skazka, Sjuzanna, Slava Ukrajine (Višněveckij), Solnyško, Šarlota, Šerlok, Tajna Monacha, Talisman, Tjulpan, Vitalina, Vostorg, Zolotce, Ararat, Artek, Bananas, Bohema, Ciravas Agraa, Dyňka, Džin, Geliodor, Halloween, Chrust, Klubničnyj, Liepajas Agraa, Nazarij, Něžnost, Ratatuj, Slava Ukrajině Bač., Valjok, Vanessa
-
- Aktivní člen
- Kraj: Středočeský
- Kontaktovat uživatele:
Mám letos signální úrodu ve dvou kořenáčích, v každém 2 střední hrozínky, bobule spíš menší. Ještě nejsou zcela vybarvené. Tak jsem zvědav na výsledek.
Severní hranice Prahy, rovina na kopci 300 mnm. Barvy: plodí, ještě neplodí, zrušeno
Odrůdy: Adler, Arni, Augustovskij, Cimus, Dubovskij Rozovij, Galahad, Garold, Geliodor, Gran Pri, Chrupka Bílá, Chrust, Jupiter, Katalonia, Lorus, Madlenka, Mladen, Muscat Blue, Nero, Picurka, Polo Muscat, Poslanník, Rebeka, Rošfor, Skazka, Světlana, Šaráda UA, Vanessa, Venus, Zolotce
Odrůdy: Adler, Arni, Augustovskij, Cimus, Dubovskij Rozovij, Galahad, Garold, Geliodor, Gran Pri, Chrupka Bílá, Chrust, Jupiter, Katalonia, Lorus, Madlenka, Mladen, Muscat Blue, Nero, Picurka, Polo Muscat, Poslanník, Rebeka, Rošfor, Skazka, Světlana, Šaráda UA, Vanessa, Venus, Zolotce
-
- Aktivní člen
- Kraj: Žilinský
- Kontaktovat uživatele:
.... @ Jirko, ak neprídu silné dažde , tak určite cukor naberie, je zredukovabý na 10 malých strapčekov
.....@ Bohouš, bobule Šarady sa aj vyfarbené stále zväčšujú
.....@ Bohouš, bobule Šarady sa aj vyfarbené stále zväčšujú
Bytča - kotlina, záhrada-rovina -330 m.n.m,
- matkoo
- Aktivní člen
- Kraj: Bratislava
- Kontaktovat uživatele:
Signálka Šarady veľmi príjemne prekvapila.
Síce menšie bobule, ale skorá a veľmi chutná. Som rád, že ju mám a teším sa na ďalšie sezóny.
Martin
Síce menšie bobule, ale skorá a veľmi chutná. Som rád, že ju mám a teším sa na ďalšie sezóny.
Martin
-
- Aktivní člen
- Kraj: Středočeský
- Kontaktovat uživatele:
Moje "kořenáčová" Šaráda, 3. rokem řízek, jako keř v kořenáči jsem ji mohl na jaře schovat před mrazem a tudíž zachránit. Má první signálku, na 2 výhonech jsem nechal 3 hrozínky (původně jsem myslel, že 2), dnes 12Brix, ale chuťově začíná být dobrá. Aby ne, když nic není!
Severní hranice Prahy, rovina na kopci 300 mnm. Barvy: plodí, ještě neplodí, zrušeno