Zasychanie strapcov
-
jerry
- Aktivní člen
- Kraj: Nitriansky kraj
- Kontaktovat uživatele:
Zasychanie strapcov
Pred cca dvomi tyzdnami som spozoroval zasychanie strapcov - vid nizsie foto odrody Moldova (z desiatich to maju 3 strapce). Rovnaky problem mam aj s odrodou Dacnyj na inom pozemku (tam je to jeden strapec zo styroch). Cim to moze byt? Dakujem.
-
Rony
- Aktivní člen
- Kraj: Zahorie -Juhozapadne Slovensko
- Been thanked: 2 times
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zasychanie strapcov
moze byt aj pretazenim, ale aj poruchou vyzivy.
vednutie strapcov
zasychanie trapiny
Cital som, ze si s takymto problemom lamu hlavu aj vedci a nemaju v tom jasno, v niektorych lokalitach je to opakovany problem a nevedia presne dovody ani riesenia.
vednutie strapcov
zasychanie trapiny
Cital som, ze si s takymto problemom lamu hlavu aj vedci a nemaju v tom jasno, v niektorych lokalitach je to opakovany problem a nevedia presne dovody ani riesenia.
Svetlana, Alexa, Rafinad, Slava Ukrajine Visneveckij (SUV), Skazka, Darja, Beloje Čudo, Aladdin, Anita, Landyš, Einset Seedless, Swenson Red, Chrust, Faraon, Ivanka, Vostorg, Vostorg Idealnyj, Super Extra, Supaga, Kreščenskij, Lanselot, Julian, Moldova, Saturn, Galachad, Garold, Lora, Eszter, Polloskei Muskotaly, Belyj Kokl, Sejanec Prodjusera, Vostorg novy cerveny, Čarli, Nadežda Azos, Slava Ukrajine Bacinskij SUB, Denal, Glaša, Ruslan, Prezent, Ataman, Moskovskij Cernyj, Veronika, Sfinx, Alexejevic, Nero
drobnoplode odolne: Bianka, Solaris, Briana, Othello
este neplodilo: Sommerset seedles, Jutal, Arni, Zolotce, Glenora, Tajna Monacha, Adler, Valjok, Everest, A-1704, Himrod, Lord, Jessenia, Venus, Jupiter, Geliodor, Cimus, Souvignier Gris
drobnoplode odolne: Bianka, Solaris, Briana, Othello
este neplodilo: Sommerset seedles, Jutal, Arni, Zolotce, Glenora, Tajna Monacha, Adler, Valjok, Everest, A-1704, Himrod, Lord, Jessenia, Venus, Jupiter, Geliodor, Cimus, Souvignier Gris
-
Mirek
- Aktivní člen
- Kraj: Jihomoravský
- Been thanked: 1 time
- Kontaktovat uživatele:
Pěkné střapce, velké bobule, ale stačí hroznem zatřepat a bobule jsou na zemi. Všiml jsem si zaschlé třapiny na které bobule nedrží. Dělá to jen tato odrůda, ale nevím teď přesně, zda se jedná o Ginu nebo Darinu. Setkal jste se tím někdo?
-
Lubo
- Aktivní člen
- Kraj: Žilinský
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 100 times
- Kontaktovat uživatele:
Jupiter mi to robí , tento rok zatiaľ ok.
Bytča - kotlina, záhrada-rovina -315 m.n.m,